Verzend- en retourbeleid van Onzekleding.nl

Verzending:

1. Verwerkingstijd:
Na ontvangst van een bestelling streven we ernaar om deze zo snel mogelijk te verwerken. De verwerkingstijd kan variëren, afhankelijk van de aard van de bestelling en de drukte. Normaal gesproken wordt een bestelling binnen 1-3 werkdagen verwerkt.

2. Verzendmethoden:
We maken gebruik van betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en tijdig wordt geleverd. De beschikbare verzendmethoden worden tijdens het afrekenproces weergegeven. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie.

3. Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de omvang van de bestelling, evenals de gekozen verzendmethode. De exacte verzendkosten worden tijdens het afrekenproces weergegeven voordat u uw bestelling plaatst.

Retourneren:

1. Retourbeleid:
We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop op Onzekleding.nl. Mocht u echter om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw ontvangen product(en), bieden we u graag de mogelijkheid om deze te retourneren voor een terugbetaling of omruiling.

2. Retourvoorwaarden:
– Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te worden aangevraagd.
– De producten moeten in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.
– Kledingstukken mogen niet gedragen, gewassen of gewijzigd zijn.
– Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten niet kunnen worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een defect of fout aan onze kant.

3. Retourprocedure:
Om een retour aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Vermeld hierbij uw bestelnummer, de reden voor de retour en of u een terugbetaling of omruiling wenst. Ons klantenserviceteam zal u voorzien van verdere instructies en het retouradres.

4. Retourkosten:
De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant, tenzij de retour te wijten is aan een fout of defect aan onze kant. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en het verzendbewijs te bewaren als bewijs van retourzending.

Terugbetalingen:

1. Terugbetaling:
Zodra we uw geretourneerde product(en) hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot het verwerken van de terugbetaling. De terugbetaling zal worden gedaan via dezelfde betaalmethode die bij de oorspronkelijke aankoop is gebruikt, tenzij anders overeengekomen.

2. Verwerkingstijd:
De verwerkingstijd voor terugbetalingen kan variëren, afhankelijk van de betaalmethode en uw financiële instelling. We streven ernaar om terugbetalingen binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten af te handelen.

Neem bij vragen of opmerkingen over ons verzend- en retourbeleid gerust contact op met onze klantenservice via het contactformulier. We staan altijd klaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Scroll naar boven